Szeretné megtudni autója valós teljesítményét?

A görgős teljesítménymérő padok a motor teljesítményének mérése mellett különféle feladatok elvégzésére is alkalmasak.

A görgős gépjármű fékpad a gépjármű álló helyzetében teszi lehetővé a hajtáslánc országúti haladásának megfelelő üzemét, azáltal, hogy a hajtott kerekek görgőkön futnak.

Alkalmazhatóak: hatósági vizsgálatok elvégzésére. Például típusvizsgálat, valamint diagnosztikai vizsgálatok végrehajtására, nem beszélve a motorfejlesztési, motor átalakítási munkálatokról. Segítségükkel laborkörülmények között mérhető a tüzelőanyag-fogyasztás, kerék- és motorteljesítmény, kipufogógáz-emisszió.

Az írható motorvezérlők felprogramozásának - ha nem is nélkülözhetetlen, de - fontos kellékei. Chiptuning, autóvásárlás, stb. előtt nagyon fontos az autó esetleges hibáinak feltárása. Az előzetes vizsgálat során a teljesítménymérés, és hibatároló kiolvasása elengedhetetlen.

Cégünk vállalja, európai színvonalú erre a célra speciálisan kialakított, hangszigetelt, klimatizált, menetszél, ill elszívó berendezéssel felszerelt helyiségekben működő számítógépes vezérlésű görgős teljesítménymérő padon történő gépjárművek diagnosztikai vizsgálatát.

A teljesítménymérés után átadunk papíron kinyomtatott, és elektronikusan egy táblázatot ill, diagramot tartalmazó mérési jegyzőkönyvet, nyomaték és teljesítmény karakterisztikával, a fordulatszám függvényében.

Függetlenül attól, hogy Tuningolt-e az autó, vagy nem, keressen bizalommal.

Autó, és motorsport egyesületek, klubok, fejlesztő műhelyek részére jelentős kedvezményekkel tudunk szolgálni!